.

Vyhodnocení A F F I L A T E S

3. května 2010 v 14:00 |  My Favourite
Je to moje oblíbené Aff, chodí na můj blog, a její blog je super.

Také jedno z nej Aff, které nezradí:-D (doufám xD)

Promiň, mažu si Tě, nebyla si na svym blogu už asi 3 měsíce. (škoda:-()

Dobré Aff, zůstáva:-D

Uvažuju o smazání, moc na můj blog nechodí. Ale její blog je pěknej, tak zůstává:-D

Promiň mažu si Tě, protože už si dloouho na mim blogu nebyla.

Má pěknej blog, ale chce si ho smazat:-(

Má super blog, a ROZHODNĚ zůstává

Má super blog, ale na můj moc nechodí, uvažuju o smazání, ale zatím zůstáváš:-D

Je to super Aff, určitě zůstává.

Promiň mažu si Tě, na můj blog vůbec nechodíš, a na svůj přidáváš jen fotky seleny gomez...

Má super blog, na můj sice moc nechodí, ale věřím že to napraví:-D

Má pěknej blog, zůstává.

Určitě zůstává, mám ráda její blog.

Mám taky její blog ráda, sice teď měsíc nepsala, ale doufám že se to změní.

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Dinuška Dinuška | E-mail | Web | 3. května 2010 v 16:19 | Reagovat

Ahojík jak se vede?Díky,že jsem podle tebe super affs,ty jsi taky :-) pp

2 <[C.l.a.i.r.e]> Affko <[C.l.a.i.r.e]> Affko | Web | 3. května 2010 v 16:25 | Reagovat

Hmmm...s tím hodnocením nesouhlasím,protože si myslím, že jsem víc než dobré AFFS a Smiley hodnocení je lepší...a to není fer, protože tady píšu více než ona,ale to je jenom tak :-)

3 Hoody^^ Hoody^^ | Web | 3. května 2010 v 17:50 | Reagovat

Psala si ke mně na blog, že bys chtěla spřátelit :-) Já řekla, že spřátelím ráda. Přidáš si mně teda? ^^

4 MIŇONKA MIŇONKA | Web | 3. května 2010 v 18:38 | Reagovat

MOHLA BYS PRO MĚ PLS HLÁSNOUT NA TÉHLE ADRESE:http://pink-princess-pink.blog.cz/1005/soutez-miss-krasy-konecne-xdd
SEM TAM JAKO MIŇONKA
Předem  velké dík. :-)

5 Hoody^^ Hoody^^ | Web | 3. května 2010 v 18:53 | Reagovat

Super :-D

6 <[C.l.a.i.r.e]> Affko <[C.l.a.i.r.e]> Affko | Web | 3. května 2010 v 18:58 | Reagovat

Dobře :-) beru to :-) taky tě mím ráda :-):-D

7 MiSshKa xD MiSshKa xD | Web | 3. května 2010 v 19:25 | Reagovat

neboj se ... tebe nikdy nezradím =** mám tě moooocinky ráda :D a jak pak se dneská máš ?? a ten dess je fakt bomba !! to budu psát asik každý týden, když tak měníš dessy :-D

8 DeN1sQaA AFFS DeN1sQaA AFFS | Web | 3. května 2010 v 19:26 | Reagovat

děkuji mooc za druhou šanci budu se více snažiit:-***

9 MiSshKa xD MiSshKa xD | Web | 3. května 2010 v 19:34 | Reagovat

mě taky dříve štípaly ..., ale už jsem si zvykla, když teď mamka s taťkou jsou potápěči, tak s nima jezdím k moři, atd :D a co škola ? doufám že samé ;-), ale jedničky, samozřejmě ... :-)

10 Barča Barča | Web | 3. května 2010 v 20:02 | Reagovat

pls terko hlasni pro barču je tam jako barča tady pls moc ti dekuji http://uginekaaminka.blog.cz/1005/finale-sonc ahojky a jinak máš strašne krasny blog :-D  :-D

11 We.Nd.ush.kaa Aff =) We.Nd.ush.kaa Aff =) | Web | 3. května 2010 v 22:01 | Reagovat

Moc děkuju :-* a myslím, že budu přidávat články a obíhat pouze v úterý, mám zakázanej počítač :( tak se na mě nezlob

12 Janča & Airi Janča & Airi | Web | 4. května 2010 v 15:37 | Reagovat

Ahoj, tak to máš asi větší monitor než já. Neumím nastavit, aby se to zobrazovalo všem stejně :-( . Ale snad se Ti můj blog i přes to líbí ;-)

13 Dinuška SB Dinuška SB | Web | 5. května 2010 v 14:56 | Reagovat

Ahojík Sb,tak jak se máš?Já dobře a už se těším na víkend...měj se ;-)

14 Miss.Katy your sweet *SB* Miss.Katy your sweet *SB* | Web | 5. května 2010 v 16:36 | Reagovat

obíhám...a idu napsat článeček..ať se polepšíím

15 DeN1sQaA AFFS DeN1sQaA AFFS | Web | 5. května 2010 v 16:43 | Reagovat

aoooj
obíííhámm xDD
umně je bleskovka tak se stav jestli chceš:-)...

16 Anne Anne | Web | 5. května 2010 v 17:16 | Reagovat

Sem ráda, že si mě ROZHODNĚ necháváš... :-)  :-)  :-)

17 Puminka Puminka | Web | 6. května 2010 v 14:22 | Reagovat

:-D já teď moc neztíhám ve škole..samí testíky atd..ale budu se sem snažit chodit častěji..tak pp a měj se hezkýýý :-)  :-)

18 MrS.Miley♫Tvoje SB!:* MrS.Miley♫Tvoje SB!:* | Web | 22. srpna 2010 v 17:46 | Reagovat

zapiš si mě pls já už tě mám :-(

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama